Photoshop Magazin
 


Echo And The Bunnymen

01 November 2007 | Sayı: Nov 2007
 
1 2 3 4 5
 

hspace=0


ECHO & THE BUNNYMEN STUDIO LIVE'DA


1978 yılında Liverpool'da kurulan İngiliz post –punk'ın en önemli gruplarından biri olan ve ülkemizde de hatırı sayılı bir hayran kitlesine sahip grup Echo & The Bunnymen Studio Live sahnesinde !!!


Son olarak 2005 senesinde Siberia isimli stüdyo albümlerini yayınlayan ve İngiltere İndie albümler listesinde ilk 10'a girmeyi başaran grup, 17 Kasım 2007 Cumartesi gecesi 22.00'den itibaren muhteşem şarkılarını İstanbul'lu dinleyicileri ile paylaşacak.


Profesyonel müzik kariyerlerinden 30 yılı geride bırakan Echo & The Bunnymen'in 'The Cutter', 'The Killing Man', 'Bring on the Dancing Horses', 'The Game' ve 'Nothing Lasts Forever' gibi ölümsüz şarkılarını seslendireceği, bu eşsiz müzik ziyafetine tanık olmak için lütfen acele ediniz !!!


Diskografi:


- (1980) Crocodiles - UK #17
- (1981) Heaven Up Here - UK #10, U.S. #184
- (1983) Porcupine - UK #2, U.S. #137
- (1984) Ocean Rain - UK #4, U.S. #87
- (1987) Echo & the Bunnymen - UK #4, U.S. #51
- (1990) Reverberation - UK #19
- (1997) Evergreen - UK #8
- (1999) What Are You Going to Do with Your Life? - UK #21
- (2001) Flowers - UK #56
- (2005) Siberia - UK Indie #10

 

November 2007

 


Genel